Site Overlay

Portfolio

Projecten:

Djimon.Blog

Omdat ik graag bezig ben, ben ik in 2020 begonnen met een oude hobby: bloggen. Op Djimon.blog deel ik wekelijks mijn mening over films, series, games, UFC en Professioneel Worstelen. Het is dé manier waarop ik kan blijven genieten van het entertainment wat ik kijk.

Donut Forget About Me

Als afstudeerproject in mijn laatste jaar van mijn opleiding, heb ik ervoor gekozen om een project te starten. Ik koos hierbij voor een blog over donuts. De van oorsprong Nederlandse snack die weer helemaal bezig is met een opmars. Daarom ben ik het land doorgetrokken op zoek naar de beste donuts van het land. Het resultaat zien?

Pigeon Patrol Podcast

Ik ben een echte podcast liefhebber. Daarom heb ik enkele weken een entertainment podcast gepresenteerd samen met een van mijn beste vrienden. Bij Pigeon Patrol Podcast besproken we al het entertainmentnieuws, van anime tot Hollywoodfilms, alles kwam ter sprake.

Stages:

Stage bij Talpa Fictie

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Talpa Fictie (nu ITV Studios Netherlands Drama). Hier werd ik aangenomen als schrijver voor het programma ‘Komt een man bij de dokter‘, een sketch-comedy programma te zien op SBS6. Mijn werk bestond uit het doen van research, het herschrijven en het bedenken van grappen die in het programma zouden passen.

Stage bij XGN


Aan het einde van 2017 begon ik mijn stage bij XGN. Hier schreef ik dagelijks nieuwsartikelen. Ook kreeg ik hier de kans om langere artikelen te schrijven als reviews, interviews en impressies. Hieronder kun je enkele van deze artikelen vinden: