Site Overlay

Expertise

Bij Tete Creative kun je terecht voor hulp bij verschillende creatieve processen. Djimon is gespecialiseerd in het volgende:

Journalistiek schrijven

Van nieuws tot recensies tot interviews, Djimon heeft het gedaan. Heb je een extra redactielid nodig voor een (on)bepaalde tijd? Djimon brengt zijn ervaring met zich mee, om het beste resultaat te leveren.

Copywriting

Heb je hulp nodig bij het lanceren van een product of merk, ook dan kan je terecht bij Tete Creative. Djimon heeft ervaring met SEO en helpt jou graag het product of merk positief op de markt te zetten.

Redactioneel werk

Ben je bezig met een nieuw project en merk je dat je handen te kort komt, dan biedt Tete Creative een uitkomst. Door zijn activiteiten in de afgelopen jaren, heeft Djimon ervaring met researchen, organiseren en interpreteren van deze vindingen en deze vervolgens logisch bespreekbaar te maken.

Andere creatieve uitingen

Djimon kan ook hulp bieden buiten zijn domein. Door de jaren heen heeft hij ervaring vergaard met het maken van podcasts en video’s. Wil je iemand die meekijkt met montages, zoek je een producer voor je podcast of wil je een voice-over hebben voor een project? Neem dan vooral contact op, zodat er samen naar de mogelijkheden gekeken kan worden.